lørdag 13. juni 2009

Flere eksempler på jumpsuits "in action"

Jumpsuitene koster fra kr 200,- og lages fra str liten baby og oppover til større skolejenter. De lages etter mål. Send oss en epost: nestenperfekt@gmail.com

Her kommer noen flere bilder av jumpsuit'er som er bestilt og levert - for å vise hvordan de ser ut på barna som skal bruke de :-) Litt småkjølig i Bergen i dag, så modellene er kledd etter forholdene med genser under.

Vi lager ulike størrelser og med ulik dekor. Sigrid har også fått hårbånd til sin, som kan brukes på to sider og er prikkete på den ene og rutete (som buksen) på den andre.

3 kommentarer:

rosaengler ♥ sa...

så utrolig fine de var (hadde ikke vi drevet med bleieslutt denne sommeren hadde dere hatt en storkunde på de..
NYDELIGE er de.

Knitgirl sa...

Så kjempefine jumpsuits!!! Jeg kunne veldig godt tenkt meg å kjøpe en men synes det var litt vanskelig å finne ut hva dere har inne nå:-) Jeg har en jente på straks 3 år, altså str 98 eller 104:-) mvh Malin

Knitgirl sa...

Jeg vil gjerne bestille en jumpsuit i str 98/104 i rosa eller et flott stoff med koselig mønster, sopp, blomster eller annet. Åpen for forslag. Min amiladr er malinkat@online.no kan dere ta kontakt så kan vi ordne med kontonr penger og bestilling?