mandag 26. oktober 2009

Julemesse

NestenPerfekt kommer til å ha en ørliten julemesse helt for seg selv. I steden for å prøve å finne den ultimate julemesse og stresse med å få plass i allerede overfylte messelokaler, så tar vi saken i egne hender og arrangerer vårt eget lille juleutsalg. Det blir søndag 6. desember kl 14.00. Og vi har fått låne lokaler i Tiriltoppen barnehage på Søråshøgda (kun kort veg fra f.eks Lagunen) Vi legger ut kart når det nærmer seg.


Vi vil jo gjerne ha litt å presentere på vårt utsalg, så derfor har vi satt en pause på alle bestillinger som kommer inn nå. Det blir derfor litt lenger ventetid på denne siden av jul... Vi håper dere har forståelse for det og tålmodighet til å vente.

På vårt juleutsalg vil vi presentere både klær, pynt og tilbehør - alt er selvsagt nødvendige og unike ting og tang som man ikke kan klare seg uten. Mye av det er jo rett og slett både brukervennlig og praktisk :-)

Velkommen skal dere være!

3 kommentarer:

rosaengler ♥ sa...

vi KOMMER ❥ gjett om. vet jo hvor Tiriltoppen er også, nei det var vist ikke den tiriltoppen :( er jo i Bergen dette her..
jaja dere får kose dere
klem

Ida sa...

Så utrolig spennende! JEG KOMMER! Gi beskjed om jeg skal bidra med noe da ;-D Sy julehjerter.. hihihihi :-)

Klem fra Ida

MariMaja sa...

Gleder meg til messe!!